Håndklæder og Game of Thrones

De 983 tråde tynd bomuld skal blive til fire håndklæder i dobbelt- og vaffelvævning, hvert 70 x 140 cm. Islæt er hhv. bomuld og coloelastic til fold samt blå hhv. råhvid hør 16/2 til selve håndklædet.To af dem er beregnet til en gave, de sidste vil jeg beholde for at afprøve kvaliteten. Når man er vant til frottéhåndklæder af købeslagsen, er det svært at forestille sig, hvordan disse vil være at bruge. Jeg omtaler dem som hammam-håndklæder – ikke at jeg selv har prøvet at frekventere en hammam, men jeg forestiller mig, at de vil være egnede til sådan et tyrkisk bad.

Imens jeg væver, ser jeg Game of Thrones. Mine nu hjemmefraflyttede børn fik mig lokket med til at se serien, da den i sin tid blev sendt – men jeg er faldet fra efter sæson 4 eller 5 cirka. Nu har jeg tid og lyst til at (gen)se den, og det skal gøres grundigt, så jeg er begyndt helt forfra. Det kører udmærket, jeg væver og har pc’en stående til højre for væven på en stol med en kasse ovenpå. Og da jeg har set den før, behøver jeg ikke at være 100 pct. koncentreret om de blodige scener 🙂

2 thoughts on “Håndklæder og Game of Thrones

  1. Tak for en dejlig og inspirerende blog. Savner at du måske skriver lidt om mønstrene. Jeg er nysgerrig på hvor jeg kan finde dette hvor du har hvid trend og blåt islæt, tror det var til håndklæder. Og hvor mange skafter-tramper?.

    • Hej Charlotte – tak for din hilsen og de pæne ord. Du har ret, jeg er nok ikke så konsekvent med at føje mønstre til, når jeg skriver. Det vil jeg få rettet op på 🙂 Jeg skriver et nyt blogindlæg i aften, som beskriver sølle- og trampemønster nærmere. vh Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *