En ny, fast garnleverandør?

I alle de syv år, jeg har ejet min væv, har jeg været på mere eller mindre permanent garnjagt. Det er bare svært at finde en leverandør af vævegarn. Dels skal man bruge usandsynligt store mængder, der nemt kommer til at koste en formue. Dels er jeg en af et trods alt meget lille antal damer, der dyrker vævning som hobby. Derfor er de fysiske butikker, som sælger vævegarn, meget sjældne. Men nu har jeg opdaget Garn Specialisten, der ikke sælger nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien. Fan-tas-tisk! Bæredygtigt, billigere end nyt garn – og rigeligt til mit formål, trods alt. Det gråblå garn til højre – og herunder – er tynd hør, som jeg bruger som islæt i mine nye håndklæder. Det grønne og gule er sytrådstynd bomuld, som jeg nok lægger dobbelt og ligeledes vil bruge i håndklæderne.

4 tanker om “En ny, fast garnleverandør?

  • Hej Liselotte, tak for de pæne ord. Sikke mange flotte farver, det hørgarn ligger i – tak for tippet, det vil jeg gemme. Vh Dorthe

 1. hej Dorthe Nørgaard,
  jeg skriver til dig for at høre om du sælger cotton thread 8/2 ikke merciriseret og 8/4 til hør? Jeg skriver på vegne af en græsk væver, som søger en leverandør til de gulvtæpper og gardiner hun væver. hendes produktion er ikke stor, hun væver alene og har to væve. Min græske ven er engelstalende, har boet mange år i USA og kommer ud af en familie med vævetradition i mange generationer, ligesom familien i 8 generationer er pottemagere.
  jeg håber på at du kan hjælpe?
  Mit havn er Marie Debora Koch, jeg kender familien her i Grækenland igennem mange år. jeg er billedvæver og du kan i Formkraft læse en artikel jeg har skrevet. Så ved du lidt om mig.
  https://formkraft.dk/tre-tekstile-fortaellinger/
  De bedste hilsner,
  Marie

  • Kære Marie
   Tak for din henvendelse. Jeg er en privat “fritids”væver og har ikke salg af garn. Som jeg har skrevet på min blog, køber jeg mest hos Garnspecialisten, der har onlinesalg og en fysisk butik i Kokkedal nord for København.
   God garnjagt!
   vh Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *