496 x 12 meter blå optur

En af julegaverne var et helt kilo græskblåt Nialin, som jeg i første omgang syntes var lidt for blåt, og hvad skulle jeg mon bruge det til…? Men nu har jeg bestemt mig; det skal forvandles til 12 viskestykker med islæt i 3 forskellige farver, så der bliver en lille bunke til køkkenet hos hvert af mine børn, når de meget snart flytter hjemmefra. Og hvor er det uforklarligt glædes-indsparkende, nærmest som en autoriseret “Kur mod Januar”, at stå og måle trend op på mit nye trendbord. Er just i gang med forkamning og er stadig glad i låget over det. Dejligt:-)

Strikkeskole for piger

Til min store glæde kom min 18-årige datter og spurgte, om jeg ikke “lige” ville lære hende at strikke, en syssel som hun aldrig har interesseret sig for før. Og inden jeg så mig om, havde både hun, hendes veninde og den yngste datter gang i spæde begynder-strikkearbejder. Og jeg sad midt i det hele og hjalp, når en maske drillede el. lign. Skøn måde at indlede det nye år på!

Til pigen med smag for sødt

Den sidste rest af mit vævede stof til julegaverne blev brugt til en fødselsdagsgave til min niece, januarbarnet der rundede otte år. Stoffet blev syet til en lille, rustik pung, og da hun er vældig glad for søde ting, blev den fyldt med en kage-pynte-dims, som jeg fandt i mine gemmer. PS: Hun fik altså også en “rigtig” gave 🙂