Otte meter bølger senere

Så har jeg tømt væven for kamgarnsprojektet i røde farver, og nu står monteringen tilbage. Men det må lige vente, til jeg har fået købt den frynsevikler, som jeg længe har ønsket mig. Imens går der lidt julegaver og hemmeligheder i efterårsdagene – indimellem at jeg jo må passe mit arbejde. På det nederste foto ses rullen med vævet stof, mens det ligger og venter. Jeg lader altid afstandspindene sidde i, så islætgarnet ikke rykker sig, før det hele bliver sikret af frynserne. Det sorte stykke stof er til et lille eksperiment, som måske bliver færdigt engang. For kan man væve en kurv – ?!

GemGem

Henriks nye trøje

Så blev den færdig, min mands nye trøje. Den skal erstatte en gammel Marianne Isager-model, som han simpelthen har slidt op. Jeg kan især godt lide skuldrene med snoninger, der går helt op til halskanten. Det var et udfordrende strikkeprojekt, og jeg måtte tage mig sammen til sidst for at få det færdigt. Manden skulle jo gerne have trøjen til rådighed her i den kolde tid! Opskriften er fundet ved at google “herretrøje med snoninger” og er en gratis én af slagsen fra Familie Journalen.

GemGem

Efterårsferie med bølger

Jeg tilbringer det meste af en skøn efterårsferieuge i min vævestue sammen med rødt kamgarn og tre forskellige islæt: Først en rød alpakauld og dernæst en tykkere, changerende lilla-rød. Allersidst må jeg vove mig ind i en garnbutik (selv om det er farligt, jeg skulle nødig købe mere til den sparsomme plads, jeg har i mine skabe) for at finde et islætgarn i hør, bomuld og viscose i lyserøde nuancer. Det skal ende med tre tørklæder.

GemGem

GemGem

Kassemesteren

Ih, hvor er det skønt at have en far, der er tidligere snedker! Han fiksede da lige den gordiske knude, jeg havde fået viklet mig selv ind i ved at købe en 80 cm dyb reol til vores garage. Det er altså svært at finde kasser, som kan passe ind i det mål, skulle jeg hilse at sige. Kasserne kom i form af en fælles fødselsdagsgave til min mand og mig, og de skal bl.a. bruges til at opbevare æbler i. Tak for det 🙂

GemGem