Vandet trækker

Vores to hunde; især den yngste, har en mani med at drikke vand fra alt andet end vandskålen i køkkenet. Det bliver dog en udfordring for ham på de (få) vinterdage, hvor havens fuglebad er bundfrossent. En tur til Nørrestrand i Horsens, hvor vi bor, går derfor også ud på at finde steder, hvor vandet ikke er frosset til. Selv om det så er saltvand. Hver sin lyst.

Astrids restetrøje

Yngstedatterens vamsede uldtrøje i restegarn blev færdig på noget nær rekordtid. Det er altid skønt at gentage et håndarbejde kort tid efter færdiggørelsen, så går det hele lidt nemmere. Den unge dame er tilfreds – har næsten haft trøjen på uafbrudt, siden hun fik den. Hun havde den fordel på forhånd at kunne sige; lidt kortere her, og lidt længere der i forhold til Theas. Og moderen – ja hun er også helt tilpas med resultatet 🙂

En smuk fødselsdagsmorgen

En kold søndag morgen sidst i januar gik jeg en laaang tur i Børkop, hvor min svigerforældre bor. Anledningen til vores besøg var min svigerfars 84 års fødselsdag, og se, hvor artig han har været 🙂 Der er ikke noget så smukt som en vintermorgen med nøgne træer og solopgang. At det så skyede til på hele resten af gåturen er en anden sag – jeg fik foreviget øjeblikket.